"Jokaisen työpanos on tärkeä tittelistä tai asemasta riippumatta – yhteistyö on valttia."

- Harristo

Harriston tarina juontaa juurensa syksyyn 2012, jolloin Harrit kohtasivat toisensa yhden Suomen suurimman rakennusliikkeen palveluksessa. Yhteistyö samassa työpaikassa konkretisoitui näkyvämmin vuoden 2016 keväällä, kun Tampereen toistaiseksi korkein asuinrakennushanke Luminary käynnistyi Tampereen ydinkeskustaan. 

 

Harrien tiet erkanivat työmaailmassa vuonna 2017, kun Harri Sivu aloitti oman yritystoiminnan rakennusalan konsultoinnin tehtävissä Sivucon Oy:n muodossa. Syyskuussa 2021 ympyrä sulkeutui ja  Harristo Oy aloitti toimintansa. Keväällä 2022 mukaan Harristoon hyppäsivät Niina ja Mikko, joihin Harrit tutustuivat aiemmin suuren rakennusliikkeen palveluksessa.

Neljälle yrittäjälle yhteistä on näkemys siitä, miten projekteja tulee ihmisläheisesti johtaa, jotta asiakkaalle tuotettava arvo olisi maksimaalinen. 

 

Perustamme päätöksemme faktoihin ja dataan ja olemme ratkaisukeisiä. Vankka kokemuksemme projektikehityksestä on osoittanut, että on äärimmäisen tärkeää koota yhteen eri osa-alueiden osaajat ja toimia tiiminä parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Tiimityötaidot ovat arvokkaita ja haluamme kohdella jokaista kuten toivoisimme itseämme kohdeltavan. Jokaisen työpanos on tärkeä tittelistä tai asemasta riippumatta – yhteistyö on valttia.

Olemme serifioitu AA-yritys.

Luomme voimaa tulevaisuuden talouselämään! Harristo on saavuttanut hyvän Rating Alfa -luottoluokituksen. Se on merkki yrityksen luottokelpoisuudesta, luotettavuudesta ja hyvästä maksukäyttäytymisestä. Luokituksen Harristolle myönsi Suomen Asiakastieto Oy.